Home      Diensten      Algemene Voorwaarden        Netwerkinfrastructuur       Support
 Diensten
Domeinnaam registratie

Domeinnamen registreren/verhuizen/forwarden en reserveren.

DNS Service

Door onze volledig dubbel uitgevoerde DNS-infrastructuur is het mogelijk om bij ons een DNS account te huren, hierbij krijgt u de mogelijkheid om uw domeinnamen te beheren, ook kunt u ons als partner zien, zodat wij voor u secondary DNS draaien. Sommige hostingproviders hebben hun beide dns-servers in hetzelfde netwerk, en slechts een mailserver. Het gevolg hiervan kan zijn, dat als het netwerk een storing heeft, uw mail verloren gaat.

Shared webhosting

Shared webhosting is de eenvoudigste vorm van webhostingsdiensten, meerdere websites van verschillende klanten, worden op één server gehost.

Reseller webhosting

Ideaal voor startende webhosting bedrijven, je hoeft namelijk niet zelf een server aan te schaffen en ook geen technische kennis in huis te hebben over server beheer. Je kunt heel simpel je eigen klanten onderbrengen op één van onze servers, zonder dat jouw klanten zien dat er een andere hostingprovider tussen zit.

VPS

Een stapje opweg naar een eigen server, VPS staat voor ''Virtual Private Server'' en is een fysieke server waarvan er meerdere op één echte server draaien. Voordeel hierbij is dat u uw eigen software kunt bepalen doormiddel van volledige root-acces.

Dedicated server

Wanneer u een grote website heeft die veel webruimte in beslag neemt en u niet afhankelijk wilt zijn van klanten die ook op dezelfde server hosten. Of wanneer u een eigen server wilt aanschaffen maar nog te duur vind om deze te kopen, kunt u het beste een eigen dedicated server huren. U betaalt een vast bedrag per maand en deze server wordt bij ons in het rack ondergebracht. Wanneer u niet de technische kennis in huis hebt om deze dan ook zelf te beheren, kunt ook een SLA-contract bij ons afsluiten. Dit kunt u ook zonder SLA-contract nemen, wij rekenen dan een uurtarief bij eventuele hulp.

Colocatie

Als u zelf de beschikking heeft over een eigen server kunt u deze onderbrengen in ons rack gevestigd in het EVO Switch datacenter te Haarlem. Uw server wordt dan aangesloten op een supersnel glasvezel netwerk, streng beveiligd en dat onder de beste klimaat omstandigheden.

SSL-Certificaten

Secure Sockets Layer (SSL) is een encryptie-protocol die de communicatie op het Internet beveiligd. Informatie (zoals wachtwoorden) die normaal onversleuteld over het netwerk gaan, kunnen met SSL worden beveiligd.

 Grafische concepten
 Domeinnaam registratie
 Shared webhosting
Reseller webhosting
Dedicated servers
Service Level Agreements
Colocatie
SSL Certificaten
Virtual Private Server
 Netwerk & Servers
 Datacenter
 Overige diensten

                               Copyright © NET-XTREME 2006 - 2008, alle rechten voorbehouden                                           Prijzen zijn excl. BTW