Home      Diensten      Algemene Voorwaarden        Netwerkinfrastructuur       Support
 Grafische concepten & Webdevelopment
U bent een bedrijf begonnen, of u heeft al een bedrijf en wilt dit ook op het internet openen. Deze keuze is erg belangrijk. Veel bedrijven krijgen hierdoor meer klanten, omdat door een website op internet de klanten een betere indruk krijgen van uw bedrijf. Hiermee bedoelen we: Een duidelijke presentatie van de onderneming. Ook d.m.v. zoekmachines en startpagina's kan uw website makkelijk gevonden worden en kunt u ook op deze manier klanten werven. Dit ook omdat uw bedrijf 24/7 open is. U kunt als particulier ook terecht om een website door ons te laten ontwerpen.
Website ontwerp
Wij maken gebruik van een gefaseerde uitvoering. Bij ons zijn de volgende fasen te onderscheiden omtrent website ontwerp.
Visie
U komt met een idee, beschrijft hoe u de website wilt hebben en samen vormen wij met u een opdracht. Ook kunnen wij u hier en daar adviseren.
Ontwerp
Wij gaan aan de slag met de opdracht en werken deze uit tot een klad website, zodat u ons nog kunt bijsturen wanneer er eventuele wijzigingen aangebracht moeten worden.
Realisatie
Het definitieve ontwerp van de website, hierbij wordt als eindresultaat de lay-out met bijbehorend aantal pagina's gerealiseerd.
Technologie
Ook gebruiken wij de nieuwste technologieŽn op het gebied van PHP en MySQL. Hierbij moet u denken aan databases en systemen, oftewel het technische deel achter de website.
Webhosting
Wanneer de website gerealiseerd is, dient deze nog gehost te worden, om een plekje op het internet te krijgen. U dient dan ook een domeinnaam af te sluiten. Dit kunt u ook door ons laten doen.
Redesign
Bij redesign staat uw website al op internet en is ook vindbaar onder een
bepaald domein. Wij vernieuwen dan alleen de lay-out van uw website.
U geeft ons dan een opdracht om een ( paar ) pagina('s) te redesignen. U behoud dan uw eigen website en wij steken alleen uw lay-out in een nieuw jasje. Ook houden wij rekening met de overzichtelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid van het nieuwe ontwerp.
Lay-out design
Wij ontwerpen ook losse layouts voor websites. Oftewel een template voor uw website. U kunt een webtemplate door ons laten bedenken of wanneer u al wat in gedachte had, kunnen wij dat ook toepassen.
 Grafische concepten
 Domeinnaam registratie
 Shared webhosting
Reseller webhosting
Dedicated servers
Service Level Agreements
Colocatie
SSL Certificaten
Virtual Private Server
 Netwerk & Servers
 Datacenter
 Overige diensten

                               Copyright © NET-XTREME 2006 - 2008, alle rechten voorbehouden                                           Prijzen zijn excl. BTW