Home      Diensten      Algemene Voorwaarden        Netwerkinfrastructuur       Support
 https:// SSL Certificaten
Secure Sockets Layer (SSL) is een encryptie-protocol die de communicatie op het Internet beveiligd.

Deze protocol levert door middel van cryptografie zowel authenticatie als een beveiligde verbinding met het Internet. In alledaags gebruik wordt alleen de authenticiteit van de server gecontroleerd, terwijl de client geheel onbekend blijft. Door het gebruik van PKI is het ook mogelijk om clients te authenticeren. De protocol kan ook gebruikt worden om client/server-applicaties te beveiligen tegen bijvoorbeeld afluisteren.

Indien men het gebruikt om HTTP te beveiligen, wordt het "http://" gedeelte in een URL vervangen door "https://", waarbij de s staat voor "secure". Ook andere klassieke TCP/IP-applicatielaagprotocollen waarbij de informatie (zoals wachtwoorden) normaal onversleuteld over het netwerk gaan, kunnen met SSL worden beveiligd.

Prijs SSL-Certificaat voor 1 jaar: €99,95,-

* Voor de installatie van het SSL-Certificaat betaalt u eenmalig €20,- incl. eigen uniek ip-adres.

* Wanneer u een 1-jarig SSL-Certificaat hebt kunt u dat niet achteraf verlengen, dit moet u elk jaar opnieuw aanvragen en moet ook opnieuw geïnstalleerd worden.

 Grafische concepten
 Domeinnaam registratie
 Shared webhosting
Reseller webhosting
Dedicated servers
Service Level Agreements
Colocatie
SSL Certificaten
Virtual Private Server
 Netwerk & Servers
 Datacenter
 Overige diensten

                               Copyright © NET-XTREME 2006 - 2008, alle rechten voorbehouden                                           Prijzen zijn excl. BTW